Tekstschrijver in Zoetermeer

Teksten toegesneden op uw doelgroep

Wanneer u teksten nodig heeft voor uw website, kiest u graag voor gedegen vakwerk. Als tekstschrijver in Zoetermeer ben ik op de hoogte van de wensen die hierbij een rol spelen. Zo informeer ik bij het aannemen van een opdracht altijd uitgebreid naar de doelgroep waarvoor ik de teksten schrijf. Als tekstschrijver kan ik mij dan maximaal inleven, terwijl de doelgroep zich later volledig in uw website herkent.

Grammaticaal correct en goed lopend

Maar dat is nog niet alles. De teksten moeten goed lopen en grammaticaal helemaal in orde zijn. Alleen dan onderscheidt uw website zich van de concurrentie. Als tekstschrijver in Zoetermeer verbaas ik mij soms over de tekortkomingen die sommige websites laten zien. Taalfouten, stijlfouten en onjuiste aanspreekvormen zijn dan storend aanwezig. Bij de tekstschrijver in Zoetermeer zult u met zulke teksten niet worden afgescheept. Alleen perfecte, goed lopende teksten halen bij mij de eindstreep!

Het redigeren van bestaande teksten

Als tekstschrijver in Zoetermeer bestaat een deel van mijn werk uit het redigeren van bestaande teksten. Slechte teksten met spelfouten en kromme zinnen kan ik zonder moeite omvormen tot een strak geheel. Daardoor krijgen de teksten eenzelfde niveau als mijn nieuw geschreven teksten. De betekenis van de oorspronkelijke tekst blijft hierbij volledig gehandhaafd, maar de uitstraling van uw website verbetert sterk. Bovendien kunnen de teksten op deze manier voor de zoekmachine worden geoptimaliseerd (SEO)!

Nieuwsgierig geworden naar wat de tekstschrijver in Zoetermeer voor u kan doen?

Stuur dan snel een e-mail naar: info@schrijf-met-plezier.nl  
Bellen of appen kan natuurlijk ook: 06-29426073

In beide gevallen is een afspraak zo gemaakt!